Tony Romo night a Dallas Mavericksnél

Közzétéve 2019 júl 20

Aki otthon van az NFL világában, annak nem ismeretlen Tony Romo neve. 13 idényt húzott le a Dallas Cowboysnál, igazi legendájává vált az együttesnek egészen mostanáig, amikor is bejelentette visszavonulását, mivel a helyére egy fiatal tehetség került, ő pedig nem akart máshol játszani.

Egyetlen NFL csapat sem draftolta le és a legendák szerint egy elkapóknak tartott edzésre hívták meg dobni, de annyira jól dobott, hogy végül leigazolta a Dallas, ahol 2 év után stabil kezdő irányító lett és szupersztár. Az ő tiszteletére ma hajnalban a Dallas Mavericks – ha hivatalosan nem is – leigazolta egy napra és együtt edzett a csapattal, együtt melegített és beöltözve a padról nézte végig a mérkőzést.

“Számomra ez óriási megtiszteltetés, mivel látom, hogy mennyire meg akarják köszönni nekem a karrierem és értékelik, amit tettem a városért és a közösségért.” – mondta Romo a tegnapi dobóedzésen. “Nem érzem úgy, hogy megérdemelnék bármi hasonlót. Az egész hét érzelemdús volt számomra, mivel mindenki kimutatta azt, hogy mennyire szeret és támogat.”

 

Megérkezik a mérkőzésre a Romo család:

 

 

Nowitzki tweetje az estéről:

 

Azaz “Gyere korán és láthatód Tony Romot, ahogy homályokat dobál ziccerből.”

Ezután Romo első dobása – egy hárompontos kísérlet – nem találta el a gyűrűt, a lepattanót pedig Dirk elégedetten szedte le. A következő triplakísérlet csont nélkül bement és Romo nyomott egy jellegzetes “Dirk double drei”-t.

 

A közönség Romo minden ziccerét élvezte.

 

 

Néhány Mavericks hátvéd sem tudta levédeni egy az egyben:

 

 

A csapat bemutatásánál is hatalmas ováció fogadta Romot:

 

 

Annyira nem meglepőek ezek a dobások, hisz tegnap már az edzésen is megmutatta, hogy dobni mindig is tudott – a labda formájától függetlenül:

 

 

A mérkőzés előtt Nowitzki mikrofont fogott és a közönséghez szólt: “Ma azért vagyunk itt, hogy megünnepeljük és tiszteletünket tegyük egy barátom, Tony Romo előtt. Köszönünk mindent, amit Dallasért tettél. Büszkék vagyunk rád és nagyszerűen képviselted mindazt, amik mi vagyunk. Nagyon köszönjük! Hajrá Tony Romo!”- mondta Dirk.

Ezután Romo is mikrofont ragadott. “Nagy megtiszteltetés ez nekem, soha nem is álmodtam volna erről, egy kicsit zavarban is vagyok. Egy dolog viszont biztos: én egy nagyon szerencsés fickónak születtem. Köszönöm Dallas, szeretlek benneteket!” – mondta az ünnepelt.

Annyira nem rossz üzlet volt ez a Mavericksnek sem, mivel Romo mezeit 85$-ért, a gyerekmezeket 70$-ért, a pólókat pedig 25$-ért árusították. Mind elfogyott az első negyed végére.

 

0
    0
    Kosarad tartalma
    Üres kosárVásárolj tovább